Galaţi: Compania „Pro Talent” caută comici

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Persoanele selecţionate vor putea să-şi câştige existenţa amuzând publicul. Preselecţia are loc la Teatrul Dramatic, între orele 10.00 şi 16.00.

Firma „Pro Talent" a ajuns de astăzi şi la Galaţi, în turneul naţional de descoperire de talente.

„N-avem o limită de vârstă, poate veni oricine. Ideea este că se caută persoane care pot deveni comici cu mare priză la public. De asta duce lipsă România. Vrem să-i găsim şi să-i punem să arate lumii ce sunt în stare", spune managerul proiectului, Anca Cârciumaru. Organizatorii mai spun că speră să găsească la Galaţi şi compozitori, cântăreţi şi dansatori.

De fapt, intenţia celor de la „Pro Talent" este aceea de a constitui unui fel de „companie de revistă", care să meargă în turnee prin ţară cu spectacole.

„Teatrul şi spectacolul de revistă din România este în moarte clinică. Noi vrem să-l revigorăm", mai spune organizatoarea preselecţiei.

Mai mult, talentaţii vor putea prinde contracte cu televiziunile şi cu radiourile naţionale. Prima preselecţie a avut deja loc la Borsec şi urmează şi altele în celelalte zone ale ţării.

Cei selectaţi vor avea un prim test important de trecut: vor apărea într-un spectacol care cel mai probabil va avea loc la Borsec.

Preselecţia a început astăzi şi se va termina duminică, la Teatrul Dramatic Fani Tardini din Galaţi. Toţi cei care cred că ştiu să cânte, au umor sau ştiu să danseze sunt aşteptaţi la Teatrul Dramatic pentru înscriere.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite