Galaţi: Chef de pomină la Revelionul ospătarilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Ospătarii au petrecut ca şi cum de-abia acum ar fi fost Anul nou
Ospătarii au petrecut ca şi cum de-abia acum ar fi fost Anul nou

Printre salariaţii nevoiţi să petreacă Revelionul la serviciu se numără şi bucătarii, barmanii şi chelnerii.În noaptea dintre ani, aceştia abia dacă apucă să ciocnească o cupă de şampanie între două meniuri servite la masă.

În Galaţi, conducerea Regal SA i-a invitat, vineri seara, pe angajaţii care au muncit în noaptea dintre ani, la Revelionul ospătarilor. Aceasta s-a ţinut la restaurantul Pescarul şi a semănat perfect cu un Revelion autentic. Dacă va întrebaţi cine i-a servit pe ospătari la petrecere, răspunsul e simplu: colegii care pe 31 decembrie au avut liber.

Meniu pentru boieri

„Le-am oferit celor peste 70 de oameni o petrecere de neuitat. Am avut acelaşi meniu, le-am oferit exact ce au avut clienţii noştri în noaptea de Revelion", spune directoarea Regal SA Galaţi, Elena Trandafir.

„Toţi participanţii au fost serviţi cu somon la grătar cu legume, ceafă de porc la grătar cu cartofi prăjiţi şi plăcintă cu brânză şi stafide", ne-a mărturisit directoarea restaurantului Pescarul, Angelica Helbere.
Din meniul petrecerii nu au lipsit băuturile fine, muzica bună şi deja celebrul dans al pinguinului, care i-a ridicat în picioare pe toţi mesenii.

La miezul nopţii şi-au urat „La mulţi ani!"

La miezul nopţii, chelnerii şi chelneriţele au destupat şampaniile şi au cântat cât au putut de tare "La mulţi ani", de parcă atunci ar fi bătut ora gongul de start al noului an 2010.
Petrecerea a fost organizată cu sindicatul de la regal şi nu i-a costat pe salariaţi niciun leu. „La cât au muncit, credem că merită să aibă parte de un chef pe cinste", a mai precizat Elena Trandafir.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite