Galaţi: Cafenea literară de vară, la Biblioteca VA Urechia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Club de Vacanţă pentru adolescenţi intitulat Cafeneaua Culturală este o alternativă de a petrece timpul liber într-un mod plăcut şi util, dar şi o modalitate de educaţie nonformală

Pe lângă Clubul Curioşilor inaugurat in data de 7 iulie şi care se va desfăşura până la 10 septembrie 2010 şi unde copiii au parte de un program de acţiuni conceput special pentru ei, pe zile şi ore, de către doamnele bibliotecare de la Secţia pentru Copii din data de 15 iulie deschidem la Biblioteca "V.A. Urechia" si un Club de Vacanţă pentru adolescenti intitulat Cafeneaua Culturală.

"Clubul de vacanţă" (Cafeneaua culturală) reprezintă o modalitate concretă de a veni în sprijinul tinerilor cu vârsta cuprinsa intre 15-25 ani, afectaţi şi ei de criza economică, oferindu-le posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut şi util dar şi o modalitate de educaţie nonformală.

"Clubul de vacanţă oferă tinerilor un loc de întâlnire, posibilitatea de a-şi petrece timpul liber într-un mod plăcut. Cei care vor veni vor avea loc la masă în aer liber, unde vor putea citi, comenta, recomanda o carte, pot asculta muzică, pot discuta cu prietenii pe îndelete, în timp ce consumă o cafea, un ceai, de a socializa, de a participa sau asista la activitaţi propuse de catre Bibliotecă", spune şefa serviciului Relaţii Publice din cadrul Bibliotecii VA Urechia, Florina Diaconeasa.

Cafeneaua culturală se va desfăşura în perioada 15 iulie - 30 septembrie 2010 în fiecare joi a săptămânii începând cu ora 10.00 pe aleea din partea stângă din curtea Bibliotecii sau când timpul este nefavorabil în sala "Mihai Eminescu".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite