Crimă sau sinucidere? Cadavrul unei femei dispărută de acasă de o lună a fost recuperat din apele Siretului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În urma primelor cercetări, s-a dovedit că este vorba despre o gălăţeanca a cărei familie o căuta de pe 6 martie, când a dispărut de-acasă. Astfel, cele mai negre aşteptări ale familiei Mititelu s-au adeverit. Georgeta Mititelu, de 49 de ani, mamă şi soţie, a plecat de acasă cu gândul de a se sinucide.

„A făcut afirmaţii ciudate. A zis că nouă ne-ar fi mai bine fără ea. Nu ştiu de ce a zis aşa ceva", spune soţul disperat al acesteia, Nelu Mititelu.

Unul dintre semnele ce conduceau cu gândul către un astfel de deznodământ este faptul că femeia şi-a lăsat acasă actele, telefonul şi bijuteriile.

„Şi-a scos verigheta şi lăsat-o acasă. Niciodată n-a făcut gestul acesta. Din memoria telefonului au fost şterse toate numerele de telefon. Bijuteriile sunt acasă. Agenda şi celelalte carneţele ale ei au fost rupte. Nu mai are niciunul foile la locul lor. Sunt lucruri foarte ciudate", declară Nelu Mititelu.

Intervenţie dificilă

„Am fost solicitaţi să intervenim pentru recuperarea unui cadavru. Medicii legişti vor stabili cauzele exacte ale morţii", spune Eugen Chiriţă, purtător de cuvânt al ISU Galaţi.

Cadavrul femeii a fost transportat la morgă pentru autopsie.

„Acum ne pregăteam de înmormântarea unei mătuşe care a murit zilele trecute. Am fost la morgă s-o identificăm. Nici nu mai pot vorbi", spune soţul femeii, Nelu Mititelu.

Poliţiştii gălăţeni au închis dosarul diapriţiei şi declară că nu există suspiciuni în ceea ce priveşte cauzele morţii.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite