Galaţi: Biblioteca judeţeană vrea să-şi recupereze cele peste 3.000 de cărţi de la gălăţenii care au "uitat" să le aducă înapoi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru aceasta, se organizează de mâine campania "Zilele Îngăduinţei în Bibliotecă". Dacă vor preda cărţile până pe 8 mai, "restanţierii" vor fi scutiţi de la plata penalizărilor de întârziere şi a amenzilor.

În fiecare an, în data de 23 aprilie se sărbătoreşte Ziua Bibliotecarului din România,manifestare propusă din anul 1998 de către Asociaţia Naţională a Bibliotecarilor şi Bibliotecilor Publice din România.

Această manifestare se află în strânsă legătură cu Ziua Mondială a Cărţii şi a Drepturilor de Autor, aniversarea UNESCO serbată din doi în doi ani în data de 23 aprilie, al cărei scop declarat este promovarea dreptului şi libertăţii lecturii.

De Ziua Bibliotecarului, Biblioteca Judeţeană „V.A. Urechia" Galaţi îţi oferă Campania "Zilele Îngăduinţei în Bibliotecă".

Campania se va desfăşura în perioada 18 aprilie - 8 mai 2011 şi se adresează cititorilor bibliotecii ce nu au restituit cărţile în perioada cuprinsă între anii 2006 - 2010. Dacă vor preda cărţile restante în perioada mai sus amintită vor fi scutiţi de la plata penalizărilor de întârziere şi a amenzilor.

Pentru evitarea situaţiilor neplăcute, în holul mare al Bibliotecii va fi amplasată o urnă în care se pot lăsa cărţile fără nici o altă formalitate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite