Galaţi: Au venit biletele de tratament balnear

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Casa Judeţeană de Pensii a primit, astăzi, un număr total de 141 bilete de tratament pentru seriile cu plecare în intervalul 14 -17 august 2010. Cele mai multe bilete sunt pentru staţiunea Lacu Sărat - 105.

Locurile de tratament balnear sunt în următoarele staţiuni: Lacu Sărat-Hotel Perla -105, Buziaş - Hotel Silvana- 2, Amara-Hotel Ialomiţa-22, Nicolina- Hotel Nicolina- 2 şi Sărata Monteoru- Hotel Ceres-10

„Precizăm că aceste bilete alocate au acelaşi regim cu cele din seriile precedente din luna iulie, şi anume de suplimentare a  locurilor de tratament în complexele administrate de S.C. Tratament Balnear si Recuperare a Capacităţii de Muncă SA”
, a declarat directorul Casei Judeţene de Pensii, Ana Denis Aramă.

Solicitanţii pot depune cererea împreună cu actele necesare în vederea repartizării şi eliberării unui bilet de tratament până în ziua anterioară începerii seriei de tratament.

Pentru seriile anterioare de la sfârşitul lunii iulie 2010 au fost valorificate integral biletele alocate, total 148 bilete, din care 139 alocate şi 9 solicitate suplimentar de Casa de Pensii Galaţi.

    

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite