Galaţi: 25 drumuri judeţene sunt blocate din cauza viscolului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ninsoarea abundentă şi viscolul au pus din stăpânire pe întregul judeţ. Situaţia este atât de gravă încât utilajele de deszăpezire nu pot interveni, din cauza viscolului puternic.


În urmă cu aproxiamtiv o oră se înregistrau blocaje pe 25 de drumuri judeţene, dar şi pe Drumul Naţional 24D. Totodată, localnici din 12 localităţi sunt izolaţi de restul lumii. Pe lista celor cu probleme sunt: comuna Cerţeşti, sat Cîrlomăneşti, comuna Drăguşeni, sat Fundeanu, sat Căuieşti, sat Adam, comuna Băneasa, sat Roşcani şi comunele Smulţi, Corni, Scânteieşti şi Cuca.

Mai citiţi şi: Focşani: (UPDATE) O gravidă din Băleşti riscă să nască pe drumuri pentru că Ambulanţa s-a înzăpezit

„În municipiul Galaţi, la ieşirea spre DN25, pe partea dreaptă a sensului de deplasare, sunt staţionate 23 de autovehicule de transport marfă, iar în municipiul Tecuci sunt 30, parcare pe partea dreaptă a sensului de deplasare spre Galaţi.  
Nu sunt maşini blocate în trafic şi nu au fost probleme cu intervenţia ambulanţei la cazurile solicitate până acum”
, a declarat Petrica Paţilea Crângan, purtător de cuvânt al Instituţiei Prefectului Galaţi.

În punctul de trecere a frontierei Galaţi-rutier sunt parcate 25 de automarfare, cu destinaţii diferite (Bulgaria, Turcia, Armenia, Grecia, Bucureşti, Constanţa – toate cu deplasare prin Brăila). În acelaşi timp, prin Punctul de trecere a Frontierei Oancea nu au tranzitat autovehicule de mare capacitate.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite