Galaţi: 100 de pensionari au solicitat bilete de tratament în staţiunile balneoclimaterice

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit Casei Judeţene de Pensii ( CJP) Galaţi, în acest moment sunt înregistrate 100 de solicitări ale pensionarilor care doresc să plece în staţiuni balneoclimaterice pentru a-şi trata afecţiunile. Casa de Pensii va contracta bilete de tratament balnear pentru perioada 1 ianuarie-30 iunie, respectiv 1 septembrie-31 decembrie.

Numărul de bilete pe Galaţi se va şti până cel mai târziu la 15 martie. Pentru anul 2010, numărul total al locurilor la tratamentul balnear şi odihnă ce poate fi finanţat din bugetul asigurărilor sociale de stat, precum şi cel care poate fi acordat gratuit diverselor categorii sociale care au reglementat acest drept prin norme legale în vigoare se stabilesc prin decizie a preşedintelui CNPAS, cu încadrarea în fondurile aprobate prin buget, până cel mai târziu la 15 martie 2010, cu aprobarea prealabilă a Consiliului de administraţie al acestei instituţii, a declarat directorul Casei Judeţene de Pensii (CJP) Galaţi, Ana Denis Aramă.

Numărul locurilor la tratamentul balnear ce se acordă gratuit nu poate depăşi 15% din numărul total al locurilor contractate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite