Galaţi: “Muck cel mic” urcă pe scena de la Gulliver

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Păpuşarii Teatrului Gulliver îi cheamă în acest week-end pe copii la un basm celebru: "Muc cel mic", o adaptare după povestea orientală a lui Wilhelm Hauff - cunoscut pentru naraţiuni ample de tipul „povestirilor în ramă" (povestiri în povestire), cu o mare varietate de personaje şi cu o acţiune ce se desfăşoară pe multiple planuri.

NU RATA:

Copiii născuţi după 26 ianuarie 2010 sunt în pericol!

"Încercările prin care trece eroul stârnesc simpatia celor mici, ritmul vioi al povestirii şi ineditul întâmplãrilor fãcând din «Muck cel mic» un spectacol educativ, dar în acelaşi timp antrenant şi plin de culoare, modern şi actual", spune directorul Teatrului ulliver din Galaţi, Stelian Stancu.

Nuanţele replicilor, umorul şi accentele ironice, cu substraturi din care şi cei mari pot învăţa, determină spectatorii să se implice emoţional în aventurile lui Muck, bucurându-se să descopere cât este de descurcăreţ.

Regia artistică şi scenariul sunt semnate de Cristian Pepino, iar scenografia de Cristina Pepino. Din distribuţie fac parte Elena Sterian, Marian Sterian, Eduard Şişu, Gina Geru, Mircea Vâjâianu şi Adina Niţă.

Spectacolul a obţinut în anul 2002 Marele Premiu la Festivalul de Animaţie Gulliver. Spectacolul este programat duminică, de la ora 10.30. Copiii plătesc 4,5 lei, iar adulţii 5 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite