Galaţi:Un an de închisoare pentru că a lovit cu capul în gură un poliţist

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Claudiu Avramiuc (30 de ani) a fost condamnat de Judecătoria Galaţi pentru ultraj, bărbatul fiind în prezent în arest preventiv. Tânărul, originar din comuna gălăţeană Schela, a reuşit „performanţa" de a fi arestat în doar câteva minute după ce l-a înjurat, scuipat şi agresat pe şeful de post din localitate.

Incidentul s-a produs în seara zilei de 20 februarie 2011, când agentul şef principal Gheorghe Anghel efectua o misiune de patrulare în zona satului Negrea, comuna Schela.

Poliţistul a observat că o maşină care se apropia din sens opus a oprit pe dreapta şi a stins farurile în momentul în care s-a apropiat, motiv pentru care a decis să îl legitimeze pe şofer.

Pasagerul din dreapta maşinii, Claudiu Avramiuc, a început să îl înjure, iar când agentul şef principal Gheorghe Anghel i-a cerut şoferului să îl însoţească la postul de Poliţie pentru clarificări, bărbatul l-a apucat de haină şi a început să îl împingă.

Poliţistul a fost nevoit să folosească spray-ul lacrimogen şi apoi armamentul din dotare pentru a-l ţine la distanţă pe agresor până la sosirea altor colegi de-ai săi.

Chiar şi cu cătuşele la mâini, Claudiu Avramiuc a continuat să îl înjure pe şeful de post din Schela, iar când acesta a încercat să îl bage în maşina Poliţiei, bărbatul l-a scuipat şi l-a lovit cu capul în faţă.

Nu are ocupaţie şi este cunoscut în comunitatea în care locuieşte ca o persoană care consumă băuturi alcoolice şi provoacă frecvent scandaluri", a precizat în rechizitoriu procurorul Ionuţ Dincă.

Agresorul poate ataca hotărârea primei instanţe cu recurs la Tribunalul Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite