Omul de afaceri Alexandru Teodorescu este din nou executat de Fisc

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Teodorescu şi anunţul de executare silită a firmei lui, de către Fisc
Alexandru Teodorescu şi anunţul de executare silită a firmei lui, de către Fisc

Direcţia de Finanţe i-a scos la vânzare mai multe bunuri care aparţin firmei Melcret-AT SRL Galaţi, al cărui acţionar majoritar este Teodorescu. Omul de afaceri trece printr-o perioadă foarte dificilă: după ce că afacerile nu-i merg, a dat chix şi în politică, fiind exclus di PSD şi din Consiliul Judeţean.

Vremuri grele pentru omul de afaceri Alexandru Teodorescu (alintat de prieteni "Teodorescu-Termopan"). Afacerile imibiliare i-au fost îngheţate de criză, iar afacerile cu tâmplărie tip termopan au ajuns şi ele la limita cea mai de jos.

Mai mult decât atât, Fiscul i-a pus gând rău din cauza impozitelor şi taxelor neachitate, aşa că i-a scos la vânzare mai multe dintre bunurile care aparţin firmei Melcret-AT SRL Galaţi, la care Teodorescu este acţionar majoritar. Licitaţia va avea loc pe 20 ianuarie 2012, iar lista cuprinde mai multe utilaje specifice fabricării termopanului şi mai multe calculatoare.

Teodorescu nu are necazuri doar în afaceri, ci şi în politică. În urmă cu circa două luni, PSD l-a exclus din rândurile lui pentru "lipsă de activitatea şi indisciplină", iar ulterior a fost dată afară şi din Consiliul Judeţean Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite