Omul de afaceri Alexandru Teodorescu a fost dat afară din PSD. Zilele următoare va fi exclus și din Consiliul Județean

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Alexandru Teodorescu şi anunţul de executare silită a firmei lui, de către Fisc
Alexandru Teodorescu şi anunţul de executare silită a firmei lui, de către Fisc

Lui Teodorescu i se reproșează faptul că în ultima vreme nu prea a mai ajuns la ședințele CJ și că, în general, are o prestație foarte slabă. Unele surse spun că, de fapt, omul de afaceri a vrut să plece oricum din partid, fiind un simpatizant al lui Mircea Geoană.

Decizia excluderii a fost luată de Biroul Permanent al Organizaţiei Judeţene a PSD Galaţi. Lui Alexandru Teodorescu i s-a imputat, printre altele, faptul că nu a semnat convocatorul ultimei şedinţe de CJ şi nici nu a participat la aceasta.

„Hotărârea de convocare a şedinţei de CJ a fost luată la nivelul Biroului Permanent, toţi consilieri au fost înştiinţaţi, au aprobat-o si au mers în acest demers comun cu colegii de la PNL şi PC, cu o singură excepţie. Domnul consilier Alexandru Teodorescu nu a semnat nici convocatorul pentru noua şedinţă şi nici nu a fost prezent în plen. Drept urmare s-a decis excluderea sa din PSD. Hotărârea a fost luată în unanimitate de membrii PB", a anunţat Claudiu Brânzan, purtătorul de cuvânt al PSD Galaţi.

Alexandru Teodorescu (cunoscut sub pitoreasca poreclă „Teodorescu Termopan”) era membru PSD din anul 2004, când a venit de la fostul Partid Democrat. Până în 2008, când a devenit consilier județean, a mai avut două mandate de consilier local.

Odată cu calitatea de membru PSD, Teodorescu își va pierde și calitate de membru CJ.  Locul lui va fi luat de Victoria Giurgiu, profesor de istorie la Tg. Bujor.

„Ca urmare a acestei excluderi din partid, Teodorescu va pierde şi conducerea Comisiei de Buget Finanţe, iar Biroul Permanent a decis să o susţină pe consiliera Viorica Sandu", a mai precizat Brânzan.

În ultima perioadă Alexandru Teodorescu are serioase probleme și în afaceri, după ce investițiile lui imobiliare au fost grav afectate de criza economică și de prăbușirea pieței construcțiilor. El a ajuns chiar să fie executat silit de către Fisc, din cauza restanțelor la plata impozitelor și taxelor.

Omul de afaceri este, de mai mulţi ani, preşedintele filialei Galaţi a Uniunii Generale a Industriaşilor din România - UGIR - 1903, confederaţie patronală care include circa 15% dintre oamenii de afaceri români.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite