O tecuceancă a câştigat festivalul de muzică uşoară "Silver Yantra" din Veliko Tarnovo-Bulgaria

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Angela Bâtlan
Angela Bâtlan

Tânăra interpretă tecuceană Angela Bîtlan a reuşit o performanţă excelentă la festivalul internaţional de muzică uşoară "Silver Yantra" din Veliko Tarnovo - Bulgaria. Angela a obţinut locul I la categoria de vârstă 13-16 ani.

Festivalul a avut loc în perioada 30 septembrie - 2 octombrie şi a reunit participanţi din 10 ţări. Juriul a fost format din personalităţi ale muzicii din Italia, Franţa, Serbia, Republica Moldova, Bulgaria.

Deşi este doar în clasa a IX-a la Colegiul Naţional "Calistrat Hogaş", premianta festivalului "Silver Yantra", Angela Bîtlan, are deja un contract cu casa de producţie "Cantina House Sound" din Italia şi totodată o agendă foarte plină, pregătindu-se pentru a participa la noi competiţii în lunile ce urmează.

"Întotdeauna am emoţii atunci când urc pe scenă, dar niciodată nu intru în panică. Ştiu că Dumnezeu este alături de mine, că Dumnezeu m-a înzestrat cu acest dar pentru a cânta oamenilor, pentru a duce muzica românească mai departe. Atunci când reprezint România sunt mândră şi mereu am încercat să fiu printre primii câştigători, cum am şi fost", ne-a spus Angela, eleva Aureliei Vaida, profesoară de canto din Focşani.

O altă româncă apreciată la "Silver Yantra" a fost Diana Zaharia, care a luat premiul I la categoria 7-9 ani.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite