UPDATE Caz cumplit la Cudalbi. O profesoară de franceză şi-a omorât bebeluşul, apoi s-a spânzurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Potrivit anchetatorilor, femeia, în vârstă de 31 de ani, şi-a premeditat gestul. Ea locuieşte în Tecuci, dar a ales să facă oribilul gest  la domiciliul părinţilor ei, în localitatea gălăţeană Cudalbi.

Caz cumplit în comuna gălăţeană Cudalbi. Constanţa Lazăr, o femeie de 31 de ani care lucrează ca profesoară de franceză la o şcoală din Tecuci, şi-a omorât fetiţa, pe nume Maria Nastasia, în vârstă de numai trei luni. Bebeluşul avea probleme de sănătate deoarece, din câte spun medicii, se născuse cu o serie de malformaţii.

Femeia este domiciliată în Tecuci, dar joi dimineaţă a plecat la Cudalbi, unde locuiesc părinţii ei. Aici, tânăra a pregătit haine de înmormântare pentru copil, i-a pregătit băiţa , după care l-a înecat în ligheanul cu apă fierbinte.

Apoi,  s-a spânzurat într-un şopron din funcul curţii.A fost găsită de părinţi, care a prealabil descoperiseră bebeluşul mort în baie.

Martorii ne-au confirmat că sinucigaşa a lăsat un bilet prin care îşi motivează gestul.

Înainte de a se transfera la Tecuci, profesoara Constanţa Lazăr lucrase câţiva ani la Şcoala din Cudalbi. Foştii colegi o descriu ca pe o persoană echilibrată şi nu-şi pot explica motivul pentru care s-a ajuns la această cumplită dramă.

Vom reveni cu amănunte.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite