Preşedintele Consiliului Judeţului a cerut conducerii Spitalului de Urgenţă să-l primească înapoi pe doctorul Paul Ichim

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Spitalul Clinic de Urgenţă
Spitalul Clinic de Urgenţă

Prezent la şedinţa de joi a CA-ului celei mai mari unităţi sanitare din judeţ, Eugen Chebac a dat dispoziţie să fie încheiat un contract de colaborare între spital şi medicul chirurg care lucrează „în exil", la Brăila

Preşedintele Consiliului Judeţului (CJ) Galaţi, Eugen Chebac, a participat joi 8 noiembrie la şedinţa Consiliului de Administraţie al Spitalului Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei" Galaţi, pentru a face o evaluare a problemelor actuale ale unităţii medicale.

Printre subiectele discutate s-a numărat şi cel privind perfectarea contractului şi a protocolului de colaborare dintre Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei" şi medicul Paul Ichim, fostul şef al secţiei Chirurgie III.

„Am spus-o încă de la început, dar acum am cerut în mod categoric Consiliului de Administraţie şi conducerii spitalului urgentarea procedurilor şi încheierea protocolului de colaborare dintre unitatea medicală şi doctorul Ichim. Dumnealui îşi va relua activitatea în Spitalul Judeţean Galaţi în cel mai scurt timp", a declarat după şedinţă preşedintele CJ Galaţi, Eugen Chebac.

Membrii Consiliului de Administraţie au făcut o analiză a investiţiilor de la nivelul spitalului, prioritară fiind realizarea unei staţii de clorinare a apelor uzate, necesară pentru prelungirea autorizaţiei de mediu a unităţii.

De asemenea, s-au purtat discuţii şi pe marginea celor două proiecte de hotărâre care fac referire la modernizarea accesului în spital şi s-a ajuns la concluzia că sunt necesare mai multe uşi pentru a se facilita accesul controlat în spital şi în secţii al bolnavilor şi aparţinătorilor.

Au mai fost prezentate analize asupra necesarului de finanţare pentru dotarea cu anumite echipamente medicale precum şi pentru igienizări

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite