Galaţi: S-a aprobat programul de „Ziua Scrumbiei". Bugetul din acest an al sărbătorii este de criză - doar 45.000 de lei

0
Publicat:
Ultima actualizare:

În Duminica Floriilor, oraşul de la Dunăre sărbătoreşte tradiţionalul Festival al Scrumbiei. Cea de-a zecea ediţie a festivalului va avea, ca de obicei, loc pe Faleză, în data de 17 aprilie.

Pe parcursul acestei zile vor avea loc o serie de manifestări, precum concusuri de pescuit, concursuri sportive, celebrele expoziţii culinare de produse din peşte, expoziţii de plase şi unelte pescăreşti, de caricatură, dar şi concertele în aer liber.

Pentru organizarea „Zilei Scrumbiei”, în acest an,  a fost prevăzută de la bugetul local suma de 45.000 de lei. Deocamdată, nu se ştie însă dacă vor fi invitate să concerteze trupe consacrate sau ne vom mulţumi cu artiştii Muzicalului sau cei ai Centrului Cultural „Dunărea de Jos”.

O noutate a Festivalului Scrumbiei de anul acesta o reprezintă faptul că organizatorul evenimentului nu va mai fi Florin Melinte, directorul Teatrului Muzical.

Consilierii PDL au spus că vor vota proiectul doar cu condiţia să nu se ocupe de gestionarea fondurilor Florin Melinte. „Dorim să fie numit cineva din Primărie. Domnul Florin Melinte are anumite în carenţe în gestionarea fondurilor”, a spus consilierul Victor Dobrea.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite