Poliţiştii de frontieră gălăţeni au confiscat un moped furat din Italia

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Politistii de frontiera din cadrul I.J.P.F. Galati au descoperit in zona de responsabilitate un moped ce figura ca fiind furat din Italia si un tanar care conducea un autoturism pe drumurile publice avand permisul de conducere suspendat.

Ieri , in Punctul de Trecere a Frontierei Oancea s-a prezentat pentru efectuarea formalitatilor de frontiera un barbat cu dubla cetatenie, romana si moldoveneasca, in varsta de 40 ani, M. Constantin, care conducea un microbuz marca "Volkswagen".

Politistii de frontiera galateni au efectuat un control in compartimentul marfa al microbuzului si au descoperit un motoscuter marca "BAOTIAN TANCO", an de fabricatie 2009.
.Existand suspiciuni cu privire la provenienta motoscuterului, s-au efectuat verificari prin Biroul National INTERPOL, de unde s-a confirmat faptul ca mopedul in cauza figureaza ca fiind furat din Belgia din luna iulie 2010.

Motoscuterul, in valoare de 6 400 lei a fost indisponibilizat la sediul I.J.P.F. Galati in vederea continuarii cercetarilor.

Persoanei in cauza i s-a intocmit dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de "furt", fapta prevazuta si pedepsita de legislatia in vigoare, urmand a fi prezentata Parchetului de pe langa Judecatoria Targu-Bujor.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite