Lider PDL, bătut şi jefuit de doi indivizi mascaţi în centrul oraşului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Omul de afaceri Marin Neca, liderul PDL Pechea, a fost bătut cu bâtele şi jefuit de doi bărbaţi care avea feţele acoperite cu cagule, în centrul Galaţiului. Hoţii i-au furat politicianului 2.000 de lei.

Marin Neca a fost internat o zi în spital, din cauza loviturilor primite. Astăzi, aceasta s-a prezentat pentru a-şi ridica de la spital certificatul medico-legal.

Liderul PDL susţine că e vorba despre un atac mafiot şi susţine că ştie cine ar putea să-i fi pus pe cei doi să-l atace, însă deocamdată nu a dat detalii.

Se pare, totuşi că nu este vorba de un atac legat de politică, ci mai curând de afacerile derulate de politician. El a fost implicat în afaceri cu cablu, fiind la un moment dat proprietarul reţelei din satul natal al pugilistului Lucian Bute. În prezent, el are un restaurant şi mai multe magazine la Pechea şi în Galaţi.

„Pe data de 11 august, după amiază , Neca s-a dus să-şi ia maşina dintr-o parcare din Mazepa. Acolo  a fost luat la bătaie de doi indivizi înarmaţi cu bâte. În timpul altercaţiei şi-a scăpat telefonul pe jos, ca mai apoi să-l recupereze, deci nu este vorba de o tâlhărie. Cei doi indivizi, posibil cunoştinţe ale victimei, sunt cercetaţi  pentru comiterea infracţiunii de lovire şi alte violenţe", ne-a declarat inspectorul de poliţie  Ştefan Gohoreanu, purtătorul de cuvânt al IPJ Galaţi.

Primarul din Pechea, Iancu Boldea, spune că Marin Neca nu are, din câte ştie el, duşmani în sat.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite