Liga I, etapa 13. Oţelul Galaţi joacă duminică, de la ora 19.00, cu Pandurii Târgu Jiu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Meciul, în care Oţelul este favorita caselor de pariuri, se dispută la Târgu Jiu, pe stadionul municipal "Tudor Vladimirescu". Va fi arbitrat de timişoreanul Viorel Boit. Întâlnirea va fi transmisă în direct de DIGI TV.

Pandurii nu a mai învins Oţelul din iunie 2010, iar casele de pariuri nu-i dau şanse mari la victorie nici de această dată. În ultimele 10 confruntări dintre cele echipe, gălăţenii au cinci victorii, gorjenii trei, iar două meciuri s-au terminat la egalitate.

Ultimul meci, programat pe 25 februarie 2011, a fost câştigat de Oţelul, cu 3-0, la masa verde, deoarece Pandurii nu a fost programată în campionat din cauza unor datorii către clubul Dinamo.

Pentru meciul duminică, oţelarii pornesc cu un moral bun, după revenirea din campionat, însă îşi poate spune cuvântul oboseala cauyată e jozul cu Manchester United, din Liga Campionilor. De celalată parte, gorjenii sunt mai odihniţi, dar şi moralul mai coborât după ce în ultimele etape au evoluat sub aşteptări şi au ajuns în subsolul clasamentului.

Ambii antrenori au declarat că vizează victoria.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite