Mijlocaşul Ioan Filip crede că Oţelul poate lua din nou campionatul: "Ne propunem să ne bucurăm iar la vară"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Mijlocaşul echipei Oţelul Galaţi, Ioan Filip, a declarat, duminică, într-un interviu acordat site-ului oficial al clubului, că pentru partea a doua a campionatului jucătorii campioanei României îşi propun să fie din nou în fruntea clasamentului şi să se bucure la vară.

"Ne dorim să câştigăm cât mai multe meciuri şi, dacă e posibil, să fim iarăşi acolo sus. Să ne bucurăm iar în vară, cum a fost vara trecută, merită să mai trăieşti măcar o dată acea bucurie, poate chiar de mai multe ori. A fost ceva fantastic şi ştii pentru ce lupţi, e o senzaţie unică", a spus Filip.

Ioan Filip a afirmat că rezultatele din meciurile de pregătire sunt importante, dar nici nu trebuie făcut un capăt de ţară în cazul unui eşec. "M-am obişnuit cu vremea din Cipru. Aici este mai uşor decât la munte, unde am susţinut primul cantonament de iarnă, acolo e mai greu şi pentru că ai mingea mult mai puţin. Sunt importante meciurile de pregătire chiar dacă este greu să te mobilizezi ca la oficiale. Nu trebuie să faci capăt de ţară dintr-un eşec în amicale, dar dacă te mobilizezi în jocurile de pregătire, nici la primele meciuri din retur nu-ţi va fi greu. Altfel, dacă nu-ţi intri în mână aici, departe de casă, o păţeşti ca în tur, când am pierdut aiurea câteva puncte importante. Şi nu mai e cazul, că avem nevoie de puncte. Mai ales că vin meciurile considerate mai uşoare, meciuri în care am şi pierdut puncte în tur, iar acum sperăm să le recuperăm", a precizat Filip.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite