Sergiu Costin, căpitanul Oţelului Galaţi, a ajuns la puşcăria din Bistriţa!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Sergiu Costin
Sergiu Costin

Căpitanul campioanei României Oţelul Galaţi, Sergiu Costin, a participat la premierea deţinuţilor din Penitenciarul Bistriţa care au obţinut performanţe sportive foarte bune în acest an.

Persoanele private de libertate care au obţinut rezultate foarte bune pe parcursul anului la competiţiile sportive interpenitenciare au fost premiate şi felicitate de căpitanul echipei de fotbal Oţelul Galaţi, bistriţeanul Sergiu Costin. Sportivul a înmânat diplome ocupanţilor locurilor fruntaşe la competiţiile de minifotbal, fotbal-tenis şi şah.

„După festivitatea de premiere, Sergiu Costin a efectuat o scurtă vizită prin în sectorul de deţinere al unităţii, intrând şi într-o cameră unde sunt cazate persoane private de libertate. Activitatea şi-a propus valorizarea şi aprecierea aptitudinilor şi atitudinilor dovedite prin sport de persoanele din detenţie, dar şi de stimulare pentru practicarea mişcării şi adoptarea unor atitudini prosociale", a declarat Laura Opriş, purtătorul de cuvânt al penitenciarului Bistriţa.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite