Dorinel Munteanu va anunţa lista cu jucătorii la care Oţelul va renunţa, după meciul cu Petrolul, de duminică

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu şi-a întărit echipa cu trei jucători
Dorinel Munteanu şi-a întărit echipa cu trei jucători

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că jucătorii la care se va renunţa în pauza de iarnă vor fi anunţaţi după meciul cu Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I. Munteanu ar vrea să nu-i piardă pe Liviu Antal, Laurenţiu Iorga şi Cristian Sîrghi.

"Lista de transferuri este destul de lungă, nu se definitivează niciodată, totul depinde de potenţialul nostru financiar. Am mai spus că vom aduce jucători pe posturile pe care nu este concurenţă fiindcă obiectivele clubului nu se opresc aici, returul îl vom aborda cu altă strategie şi cu altă încredere. Sunt 5-6 posturi unde am nevoie de o concurenţă mai mare decât a fost în turul campionatului, în afară de compartimentul fundaşilor centrali, în rest avem nevoie de jucători. Cei care vor pleca vor fi anunţaţi după ultimul joc", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu speră ca jucătorii care nu şi-au prelungit încă înţelegerile cu Oţelul, Liviu Antal, Laurenţiu Iorga şi Cristian Sîrghi, să semneze în perioada imediat următoare.
"Am discutat cu Liviu Antal, el şi-a manifestat dorinţa să rămână, problema contractului aparţine conducerii. Din câte ştiu, Iorga s-a înţeles deja cu domnul preşedinte pentru a semna prelungirea, iar în cazul lui Sîrghi discuţiile continuă, dar nu cred că vor fi probleme", a completat Munteanu.

Partida Oţelul Galaţi - Petrolul Ploieşti, contând pentru etapa a XVIII-a a Ligii I, se va disputa, duminică, de la ora 20.30.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite