Dorinel Munteanu este dorit de formaţia germană MSV Duisburg

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Dorinel Munteanu
Dorinel Munteanu

Munteanu, supranumit "Neamţul", a evoluat timp de 8 ani in Bundesliga. Patru sezoane le-a petrecut la FC Koln, iar patru sezoane la VFL Wolfsburg, în ambele situaţii el devenind unul dintre jucătorii de bază ai echipei pentru care a evoluat.

Presa germană scrie că Dorinel Munteanu, antrenorul Oţelului Galaţi,  ar fi dorit ca antrenor la echipa germană MSV Duisburg, ocupanta locului 14 în 2.Bundesliga.

Munteanu a vrut sa demisioneze la începutul acestui sezon, dar Marius Stan l-a întors din drum, perspectiva antrenării în Champions League fiind prea puternică pentru a fi abandonată. Mai mult, între timp par să se fi rezolvat şi probelemele cu banii, iar echipa pare în revenire de formă.

Totuşi, zvonurile despre o posibilă demitere al lui Dorinel din cauza rezultatelor slabe în Champions League rămân de actualitate. În această ipoteză, el ar putea ajunge în Germania, acolo unde MSV Duisburg, ocupanta poziţiei a 14-a in 2.Bundesliga este pe cale să-l demită pe croatul Milan Sasic din cauza rezultatelor slabe.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite