Noul director al ArcelorMittal a anunţat răspicat că nu va mai finanţa Oţelul Galaţi!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Singurele venituri estimate pentru partea a doua a sezonului sunt cele de la suporteri!
Singurele venituri estimate pentru partea a doua a sezonului sunt cele de la suporteri!

Anunţul a fost făcut de Eric Remisz la întâlnirea de miercuri cu sindicaliştii de la combinatul siderurgic. "Noi facem oţel, nu fotbal! Clubul să se descurce cu banii primiţi de la UEFA", ar fi spus directorul general al ArcelorMittal Galaţi.

Ceea ce iniţial părea doar o glumă, iată că devine certitudine. ArcelorMittal nu mai are de gând să dea niciun leu echipei de fotbal, chiar dacă aeasta joacă, în continuare, inclusiv în Liga Campionilor, cu însemnele companiei siderurgice pe piept.

Anunţul privind oprirea finaţării a fost făcut miercuri, în cadrul întâlnirii dintre noul director Eric Remisz şi reprezentanţii sindicatelor, la care s-a discutat problema salariilor, dar s-a ajuns la un moment dat şi la chestiunea Oţelul.

 „L-am întrebat pe noul director dacă se va reveni asupra deciziei legate de oprirea sponsorizării echipei de fotbal, iar dânsul ne-a spus că acest lucru nu este posibil. A spus că preocuparea este de a produce oţel şi nu cea legată de fotbal, menţionând că cei de la clubul de fotbal au acum bani pe care trebuie să îi gospodărească singuri", a declarat Vasile Crişan, secretarul general al Sindicatului Siderurgistul.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite