GALERIE FOTO Un ţăran din Smârdan şi-a făcut gard la ogradă din panouri indicatoare către hypermarketul Metro

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Compania Metro ne-a comunicat că respectivele panouri au fost scoase din uz şi că în mod sigur nu au fost furate de ingeniosul gospodar. Vecinii spun că respectiva curte, unde nu există nicio casă, ci doar un closet şi o cadă de baie, ar parţine chiar unui angajat de la Galaţi al hypermarketului.

Românul e inventiv când vine de gardul proprietăţii lui. Dacă prin Ardeal au apărut gardurile din bidoane din plastic sau dopuri de Cola, prin Dobrogea există mania gardurilor din piatră natur, iar prin Maramureş se fac cele mai impozante porţi din lume, în satul gălăţean Smîrdan (aflat la doar 6 kilometri de oraş) a apărut gardul de tip... Metro.

Nu este vorba, cum aţi putea crede la prima vedere, despre un gard special aflat în oferta cunoscutului hypermarket, ci de un gard făcut, la propriu, din sigle Metro. În fapt este vorba de câteva zeci de indicatoare stradale care au ajuns împrejmuitoare la ograda unui gospodar.

Destul de ciudat este faptul că la Primăria Smârdan nu ne-a putut lămuri nimeni cui aparţine acest teren deoarece, spune primarul  Costică Stroia, "în zonă se fac o mulţime de tranzacţii şi e cam neclar la cine mai e acuma".

GALERIE FOTO

Gard Metro la Smârdan

Pe de altă parte, vecinii terenului cu pricina ne-au spus că proprietarul este chiar un angajat al Metro, care are "un nume cu rezonaţă ungurească".

Compania Metro, de la care am solicitat un punct de vedere în legătură cu gardul năzdrăvan, ne-a informat că respectivele panouri nu au fost în niciun caz furate şi că au fost scoase din uz odată cu "implementarea noii formule Corporate".

Şi mai interesant este că la scurt timp după ce am întrebat vecinii ce-i cu originalul gard, acesta a fost vopsit, de sus până jos, într-un negru abisal. Păcat! Era mult mai frumos cu ameţitoarea înşiruire de litere pe el!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite