Marius Stan: "Nu sunt învinuit în dosarul penal de la DNA, ci doar un simplu martor"

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Marius Stan
Marius Stan

Directorul general al clubului Oţelul Galaţi, Marius Stan, a declarat la ieşirea din sediul DNA, că s-a abţinut cu privire la excluderea din federaţie a Universităţii Craiova din motive sentimentale şi nu din unele care ţin de legalitatea măsurii.

Marius Stan a spus că motivele sentimentale au fost cele pentru care nu a putut decide nici menţinerea, nici excluderea Universităţii Craiova, el preferând în acest fel să se abţină de la luarea unei decizii.

Avocatul său, care l-a însoţit luni în faţa procurorilor DNA, a susţinut că patronatul Universităţii Craiova nu a formulat plângere penală împotriva clientului său, dar că punerea sub învinuire în acest caz, deşi s-a abţinut, a fost "necesară" pentru ca procurorii să poată efectua acte de cercetare şi în privinţa acestuia precum luarea unei declaraţii sau crearea posibilităţii depunerii de probe.

Întrebat dacă luarea unei declaraţii nu se putea face şi din calitatea de martor, avocatul a ezitat să răspundă, repetând că plângerea nu este îndreptată îmotriva clientului său şi că la orice moment procurorii pot dispune scoaterea de sub învinuire a lui Marius Stan şi transformarea lui în martor.

În dosarul excluderii Universităţii Craiova au fost puse sub învinuire Federaţia Română de Fotbal şi Liga Profesionistă de Fotbal. Mai sunt învinuiţi preşedinţii acestor foruri, Mircea Sandu şi Dumitru Dragomir, şi de alţi 10 membri ai Comitetului Executiv al FRF.

Potrivit Rompres, însă, şi preşedintele Oţelului Galaţi ar avea calitatea de învinuit, lucru deocamdată neconfirmat de DNA.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite