Campionul gălăţean Lucian Bute se însoară! Vezi FOTO cu viitoarea soţie a campionului

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Lucian Bute în faţa vitrinei cu trofee de la Pechea
Lucian Bute în faţa vitrinei cu trofee de la Pechea

Proaspăt câştigător - pentru a zecea oară la rând! - al centurii campion mondial la categoria supermijlocie (IBF), pugilistul gălăţean Lucian Bute s-a întors, pentru câteva zile în satul natal: Pechea. Printre pupături cu rudele şi vizite pe la prieteni, Lucian a avut amabilitatea să răspundă, în exclusivitate pentru „Adevărul", la câteva întrebări.

Cum e să fii a noua oară la rând campion mondial?

E ceva extraordinar! Am demonstrat tuturor celor care mă contestă că am valoare. Sper ca pe viitor să am şansa să-i întâlnesc în rig pe toţi cei care se declară mai buni decât mine. Să vorbească faptele!

Lucian Bute

Stai mult la Pechea?

Doar câteva zile. Eu sper să fie cât mai multe, însă managerul meu speră să fie cât mai puţine. Da câte ori ajung aici, părinţii mei pun pe masă tot ce au mai bun. E un permanent ospăţ. Niciodată nu mă întorc în Canada din vacanţa de la Pechea fără câteva kilograme bune în plus.

E adevărat că ai hotărât să te însori? Când e nunta?

Da! Am decis să mă aşez la casa mea, mai ales că mama îmi spune asta tot timpul, de câţiva ani încoace. Am hotărât, împreună cu Elena (N.R.: logodnica lui Lucian), ca în august să facem nunta. Naşi ne vor fi Rudel Obreja şi soţia lui. Nu mă întrebaţi unde facem petrecerea, că nu vă spun!

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu

E adevărat că ai cerut-o pe Elena de la părinţii ei?

Aşa este. Eu sunt crescut la ţară, unde căsătoria nu se poate face decât după ce fata este cerută de la viitorii socri. Am respectat această tradiţie, care mi se pare, de altfel, foarte elegantă.

image

Ce spune viitoarea ta soţie? Te mai lasă să boxezi după nuntă?

Ea se mândreşte cu performanţele mele în sport şi mă susţine. Crede, ca şi mine, că pot reunifica toate centurile la supermijlocie. Vă spun sigur că nu mă las de box chiar aşa de curând.

Lucian Bute şi Elena Aprozeanu
Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite