Dunărea Galaţi se pregăteşte de Divizia C. Îşi vinde doi titulari deşi este în lupta pentru evitarea retrogradării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Vali Munteanu (stânga) a ajuns la Sportul
Vali Munteanu (stânga) a ajuns la Sportul

La jumătatea campionatului, echipa gălăţeană este pe locul 11, cu 19 puncte, la doar două punte de locurile retrogradabile. Cei doi fotbalişti - Vali Munteanu şi Daniel Popescu - se antrenează deja cu Sportul Studenţesc.

Mijlocaşul dreapta Vali Munteanu şi fundaşul stânga Daniel Popescu se află deja în curtea clubului patronat de Vasile Şiman, cei doi fiind urmăriţi încă de pe vremea lui Gigi Mulţescu. "Au fost monitorizaţi, au trecut şi acel test psihologic de la Sportul şi, chiar dacă nu mai este domnul Mulţescu acolo, prezintă interes şi pentru Daniel Isăilă, noul antrenor din Regie", precizează Auraş Braşoveanu, preşedintele grupării locale de Liga a II-a.

Preţul trecerii lui "Schijă" şi al purtătorului de banderolă de la Dunărea la Sportul Studenţesc n-a fost încă stabilit, dar formaţia de la care a plecat şi actualul căpitan al Stelei, Alexandru Bourceanu, nu renunţă la practica sa de bază. O spune însuşi Braşoveanu: "Nu ne abatem de la practica noastră, indiferent de clubul cu care negociem. Jucătorii vor fi cedaţi doar sub formă de coproprietate."

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite