La Galaţi se va construi încă un supermarket Kaufland

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Locul unde se va ridica noul magazin (în dreapta)
Locul unde se va ridica noul magazin (în dreapta)

Magazinul va fi amplasat la intersecţia străzilor Brăilei şi Prelungirea Brăilei, în groapa de la "Ultimul Leu". Oficialii companiei au anunţat că au obţinut toate autorizaţiile de care aveau nevoie pentru a demara construcţia, iar acum încearcă să găsească o soluţie de stabilizare a terenului. Magazinul va avea parcare pe acoperiş!

Chiar dacă e criză, reţelele de supermarketuri par să facă foarte bine situaţiei. Kaufland este un exemplu la îndemână, dat fiind că după ce tocmai a inaugurat un supermarket la Tecuci (pe 29 septembrie), se pregăteşte să înceapă lucrările de construcţie a celui de-al patrulea hipermarket din judeţul nostru. Informaţia a fost făcută publică de şeful Biroului Avize şi Autorizaţii din cadrul Kaufland România, Cornel Petcu.

Potrivit lui Petcu, noul magazin va fi amplasat într-o zonă foarte circulată a Galaţiului: la intersecţia străzilor Brăilei şi Prelungirea Brăilei, în groapa de la "Ultimul Leu". Este de remarcat că acestsupermarket va fi diferit de celelalte, în sensul că parcarea pentru clienţi va fi amenajată chiar deasupra magazinului! Soluţia a fost aleasă dat fiind configuraţia zonei.

Investiţia va aduce, după finalizare, circa 200 de noi locuri de muncă.

Galaţi



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite