Galaţi: Inflaţie de călători fără bilete în mijloacele de transport Transurb

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Peste 2500 de călători au fost depistaţi fără bilet de lucrătorii Biroului Siguranţa Circulaţiei şi Control Călători din cadrul Transurb Galaţi.

De la începutul acestui an, lucrătorii Transurb au executat misiuni specifice în comun cu jandarmii gălăţeni cu scopul de a descuraja călătoria fără bilet pe mijloacele de transport în comun în municipiul Galaţi.

Au fost organizate acţiuni în diferite zone ale municipiului Galaţi şi anume: zona Casei Roşii de pe strada Siderurgistul, Mondial şi General, strada Frunzei, Micro 40 unde controlorii au oprit mijloacele de transport în comun, dar au executat controale şi pe cursele convenţie.

Peste 2500 de persoane nu au putut prezenta lucrătorilor din cadrul Biroului Control Călători şi Siguranţa Circulaţiei biletele de călătorie. Controlorii au întocmit astfel 2159 procese verbale de constatare care nefiind plătite în 48 de ore au fost transformate în procese verbale de contravenţie în valoare de 100 de lei. Alţi 404 călători care nu au putut prezenta legitimaţia de călătorie au plătit pe loc suprataxa de 25 de lei.

Astfel de acţiuni vor continua şi în zilele următoare pentru descurajarea călătoriei fără bilete.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite