Fotograful profesionist Simona Andrei îşi vernisează azi cea mai nouă expoziţie: "Semn de apă"

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Simona Andrei unul dintre puţinii fotografi profesionişti din Galaţi care au activitate expoziţională, îşi inaugurează, în această seară, un altfel de expoziţie. Este vorba despre „Semn de apă", o colecţie de 30 de fotografii având ca temă apa.

"Un experiment pe marginea fotografiei de atmosferă, o cură de detoxifiere împotriva naivităţii fotografiei tip ilustrată. Expoziţia se adresează firilor sensibile, meditative, celor care caută esenţa dincolo de aparenţe", îşi caracterizează Simona Andrei expoziţia.


Tânăra împătimită de fotografie este licenţiată în filozofie, dar cu un palmares bogat în domeniul fotografiei, printre care premiul întâi la secţiunea "Portret" la Salonul Naţional de Fotografie "Dan Mihail Călinescu", dar şi cu o contribuţie la realizarea albumului "On Exposure", editat în Suedia în 2008 şi 2009.
În afară de „Semn de apă" a mai organizat două expoziţii personale „Dor de Eva" şi „Cuşca". Simona Andrei pregăteşte pentru luna februarie un experiment de grup cu mai mulţi fotografi profesionişti, care va avea loc la Bucureşti.


Expoziţia este amplasată la primul etaj al Casei de Cultură a Sindicatelor şi va rămâne acolo până pe data de 21 februarie.
Atmosfera va fi creată de Maria Magdalena Dănăilă şi chitara ei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite