Galaţi:Doi copii s-au înecat în Dunăre

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Dunărea îşi arată „colţii” încă la începutul sezonului estival. Primele victime ale apelor fluviului sunt doi copii care au mers la scăldat. Doru Răduţ de opt ani şi jumătate şi Arabela Laura Gheorghe, în vârstă de 14 ani, au intrat în apă şi după ceva clipe pur şi simplu au dispărut.

„Au venit pe malul Dunării, dar nu am ştiut că intră în apă. Au mers vreo trei metri în larg şi au căzut în prag. Acolo este apa foarte mare. Nu i-am mai văzut de atunci”, spune unul dintre unchii micuţilor.

image

Una dintre persoanele aflate pe Plaja Dunărea i-a văzut pe cei doi chiar înainte de a dispărea în adâncuri, a sărit după ei în încercarea de a-i salva, dar eforturile sale au fost în zadar.

„Au intrat de câteva ori la fund şi apoi au ieşit la suprafaţa la un moment dat. Am sărit în apă, am căutat la fund dar nu am găsit nimic. Acolo este prag şi apa are 15 metri. Nu am putut să-l prind pe niciunul”, a afirmat Costel Haraga, cel care a încercat să-i salveze.

image

Până târziu, după lăsarea serii, pe malul Dunării, lângă hăinuţele copiilor şi cele două perechi de încălţări, părinţii disperaţi continuau să privească apa sperând ca măcar cadavrele micuţilor să iasă la suprafaţă.

Pompierii au căutat trupurile fără viaţă preţ de câteva ore, dar fără succes. La lăsarea serii căutările au fost suspendate.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite