VOCEA GALAŢIULUI Fatăăăăă! S-a înființat Partidul Brunetelor! E exact ce lipsea clasei politice românești!

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Nu credeam să apuc această zi glorioasă! Speram în adâncul sufletului, dădeam acatiste, luam anti-oxidante cu pumnul, dar eram 99% convins că marele eveniment nu se va produce în timpul vieții mele.

Iată, însă, că m-am înșelat. Partidul Brunetelor s-a înființat și este o realitate a vremii mele, nu a vremii urmașilor-urmașilor mei.

Sincer să fiu, mi se pare că noua formațiune politică i se potrivește foarte bine României. La ce clasă politică avem, la ce bâlci bizar, contorsionat, plin de bube și mizerie suntem constrânși să asistăm, nu văd de ce ar fi o anomalie Partidul Brunetelor. Mi se pare chiar că poate avea o excelentă acoperire în teritoriu și o reprezentativitate de bun augur.

De ce, bunăoară, să meargă Maria Ciobanu și Oana Zăvoranu pe listele PRM sau PSD, partide cu doctrină alambicată, greu de priceput uneori și aproape imposibil de ținut minte? Nu-i mai simplu să fie în partidul brunetelor, unde doctrina e deja înscrisă în codul lor genetic? Aici, orice deviere de la politica partidului e vizibilă imediat, iar spionii infiltrați sunt detectați simplu: o săptămână la izolator până apare culoarea naturală la rădăcina părului. Sen-za-ți-o-nal!

Aștept cu maxim entuziasm înființarea Partidului Blondelor, care să dea și mai multă stabilitate clasei politice, mai ales atunci când ea - clasa - iese beată rangă de cârciumă. Evident, și-ar găsi apoi loc și micile partide de nișă, căci și roșcatele și șatenele au dreptul la reprezentativitate politică. Propun chiar mici schisme, de catifea, de genul PBrR-AOV. Adică: Partidul Brunetelor din România, aripa Ochi Verzi. Sună wonderfull, e cool și tot timpul se pot face combinații extrem de sexy.

Dorm?! Vizez?! Să-mi dea cineva două palme, că poate îmi revin și emigrez. Aici lucrurile devin trendy, iar eu am altă aură, fatăăă. Parlamentul României e pe cale să devină un mare SPA, plin ori cu fete sprințare, ori cu băieți iuți de mână și comuniști vopsiți în capitaliști. Dar oare de ce mă mai mir!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite