Galaţi:Limită de viteză pentru tiruri pe strada 9 Mai

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gălăţenii care locuiesc pe această stradă trăiesc clipe de groază din cauza maşinilor de mare tonaj, care le zguduie casele. Sesizările oamenilor au fost analizate de membrii Comisiei pentru Siguranţa Circulaţiei, care au decis să impună limite de viteză pentru tiruri.

CITEŞTE ŞI: Viaţă de coşmar pe strada „9 Mai”. Casele sunt în prag de prăbuşire din cauza traficului greu

Documentul a fost întocmit de consilierul local Picu Apostol Roman: „În oraş nici nu mai au voie să circule asemenea maşini, nu mai zic de a-şi desfăşura activitatea pe o stradă unde există locuinţe. Am făcut o interpelare în acest sens care a primit aviz favorabil la Comisia pentru Siguranţa Circulaţiei. Primăria va trebui să monteze două plăcuţe pentru a limita viteza autovehiculelor de mare tonaj”.

Circulaţia tirurilor ar putea fi interzisă total în momentul în care se găseşte o soluţie privind accesul la parcul respectiv. „Din câte ştiu, pe strada 9 Mai este un parc de autotrenuri. Ar fi nevoie de o rută ocolitoare. Serviciul de Transporturi din Primărie trebuie să se ocupe de această problemă”, a spus consilierul Daniel Apetrăchioaie.
 

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite