Vezi aici cum este dusă în derizoriu imaginea Consiliului Local Galaţi: consilierul Avram şi-a făcut Centru de Dialog Social în... garaj

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Respectarea legii este un subiect neglijabil chiar şi pentru unii reprezentanţi ai obştii în Consiliul Local. Cel mai recent caz este al lui Răzvan Avram, care a schimbat de la sine putere destinaţia unui garaj, transformându-l în Centru de Dialog Social. Consilierul nu are autorizaţie pentru schimbarea destinaţiei garajului.   

Răzvan Avram susţine că a cerut intrarea în legalitate, dar s-a lovit de birocraţia excesivă din Primăria Galaţi. „Eu am depus documentaţia pentru schimbarea destinaţiei, încă din 2007, dar nu s-a rezolvat nici până acum. Aşa merg lucrurile în Primărie. M-au pus pe mine să fac intabularea terenului pentru a putea să-mi fac acte pe garaj”, a spus consilierul local.

Mai mult, acesta ne-a declarat că a recurs la această soluţie întrucât nu dispune de un spaţiu în care să-şi poată desfăşura activitatea de consilier local.
 „Să ştiţi că eu mă mut în 24 de ore dacă Primăria îmi pune la dispoziţie un spaţiu pentru Centrul de Dialog Social. Am nevoie de un spaţiu pentru a mă întâlni cu gălăţenii din Ţiglina II”, ne-a explicat Răzvan Avram.

Şi viceprimarul Nicuşor Ciumacenco ne-a confirmat faptul că nu există autorizaţie de la Primărie pentru schimbarea destinaţiei garajului:„Este ilegal şi duce în derizoriu imaginea Consiliului Local”.


Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite