Eugen Chebac, preşedintele în exerciţiu al CJ Galaţi, va candida pentru un nou mandat, ca independent

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Eugen Chebac
Eugen Chebac

Chebac a anunţat că a renunţat la ideea de mai încerca să obţină sprijinul PSD (partidul din partea căruia a obţinut actualul mandat) şi că "este deschis oricărui dialog în ceea ce priveşte susţinerea candidaturii". Cel mai probabil, USL îl va arunca în luptă, pentru şefia CJ, pe doctorul Nicolae Bacalbaşa

Eugen Chebac, preşedintele Consiliului Judeţean Galaţi a anunţat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, că va candida pentru un nou mandat la conducerea CJ, însă nu o va mai face cu susţinerea PSD, ci în calitate de independent.

El a mărturisit că a pierdut sprijinul PSD, al cărui membru este şi care l-a susţinut în 2008, deoarece în urma negocierilor din coaliţia USL a fost preferat un alt candidat pentru CJ Galaţi, respectiv medicul Nicolae Bacalbaşa. „Am epuizat toate şansele şi toate speranţele ca PSD să mă nominalizeze ca şi candidat pentru preşedinţia CJ. Pe de altă parte, ca orice preşedinte în funcţie, doresc să îmi continui proiectele începute în acest mandat la CJ. Îi asigur pe toţi că îmi voi continua aceeaşi atitudine echidistantă şi imparţială în privinţa alocării de fonduri primăriilor din judeţ", a declarat Chebac.

Preşedintele CJ a mai spus că, dată fiind conjunctura, „poate începe orice negociere cu orice partid, dar şi cu societatea civilă, pentru susţinerea candidaturii mele". El a refuzat să comenteze o eventuală plecare la UNPR, dar a precizat că a renunţat la toate funcţiile din PSD, unde a rămas un simplu membru.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite