Consiliul Judeţului Galaţi se întâlneşte marţi pentru a anula mandatul de consilier al lui Alexandru Teodorescu

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Şedinţă de plen la CJ Galaţi
Şedinţă de plen la CJ Galaţi

Proaspăt dat afară din PSD pe motiv de "indisciplină", omul de afaceri gălăţean Alexandru Teodorescu va fi dat afară, astăzi, şi din Consiliul Judeţului. Potrivit ordinii de zi a CJ galaţi, locul acestuia va fi luat de Victoria Giurgiu.

Şedinţa CJ Galaţi începe la ora 14.00, iar pe ordinea de zi sunt nu mai puţin de 23 de puncte. Este adevărat, primele patru sunt legate de acelaşi lucru: invalidarea mandatului de consilier al lui Alexandru Teodorescu şi desemnarea în locul lui a doamnei Victoria Giurgiu.

În rest se vor supune spre aprobare o serie de proiecte de investiţii la spitalele gălăţene, se va stabili valoarea normei zilnice de rană din şcolile speciale, se va desemna reprezentantul CJ în CA de al Palatul Copiilor, se vor împărţi ceva bani pe la Primării ("Moşul" are însă sacul destul de gol: doar 609.000 de lei), se vor stabili noi reglementări pentru trasportul intrajudeţean şi se vor stabili noile tarife pentru serviciile furnizate de CJ.

Partea cea mai interesantă a şedinţei nu este însă în ordinea de zi. Potrivit unor surse demne de toată încrederea, consilierii PDS şi PNL vor să ceară demisia preşedintelui Eugen Chebac, dat fiind faptul că acesta a anunţat că va candida la un nou mandat din partea "duşmanilor" de la UNPR.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite