Preşedintele CJ Galaţi are trei case. El este "bătut" de preşedintele CJ Brăila, care are patru locuinţe. Vezi cu stă treaba în restul judeţelor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Statistica a fost făcută de site-ul specializat econtext.ro. Cel mai "tare-n case este" este preţedintrele CJ Cluj, cu 7 imobile. Preşedinţii Consiliile Judeţene Bacău şi Mureş nu au case deloc, locuind cu chirie.

În total, cei 41 de preşedinţi de Consilii judeţene deţin 89 de imobile, ceea ce înseamnă peste două imobile de şef de judeâ. Cea mai mare parte din aceste imobile sunt apartamente şi case de locuit.

Mai exact, cei 41 au 38 de apartamente, 42 de case de locuit, 5 case de vacanţă şi 4 spaţii comerciale.Toate aceste clădiri au împreună o suprafaţă de 16.778,97 de metri pătraţi. Adică aproape 2 hectare.

Pe primul loc, cu cele mai multe case, se plasează Alin Tişe, preşedintele Consiliului Judeţean din Cluj. El are şapte imobile (6 apartamente şi 1 casă de locuit), care au, împreună, o suprafaţă de 580,94 de metri pătraţi.

Dacă luam drept criteriul suprafaţa, atunci pe primul loc se plasează Liviu Dragnea, preşedintele CJ Teleorman. Dragoş Benea din Bacău şi Edita Lokodi din Mureş nu au nici o casă, nici un imobil.

Daca analizam pe partide, PSD conduce detaşat, atat la case, cât si la suprafaţa acestora. Explicaţia rezidă în faptul ca ai au cei mai multi preşedinţi de consilii judeţene. Astfel, cei 17 preşedinţi din partea PSD au 38 de case, care ocupă 8167,75 metri pătraţi.

La rândul lor, cei 14 şefi democrat-liberali deţin 36 de case, care măsoară 5477,25 de metri pătraţi.

Preşedintele CJ, Eugen Chebac, are trei case (două apartamente şi o casă "pe pământ"), care însumează 393 mp. Ocupă locul 13 în clasamentul imobiliar al preşedinţilor de CJ, fiind surclasat de Gheorghe Bunea Stancu, preşedintele de la Brăila. Acesta este pe locul 2, cu patru imobile de locuit, în suprafaţă de 1452 mp!

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite