Reduceri la călătoria cu CFR. Biletele cumpărate cu cardul sunt cu 10% mai ieftine

0
Publicat:
Ultima actualizare:
CFR oferă şi reduceri, nu doar scumpiri
CFR oferă şi reduceri, nu doar scumpiri

"Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet", explică Ştefan Costin, directorul Centrului Comercial de Călători Galaţi

CFR Călători informează că oferta prin care se acordă o reducere de 10% la biletele de tren cumpărate online şi plătite cu cardurile MasterCard® sau Maestro®, va fi prelungită până la data de 30 noiembrie 2011.

CFR Călători şi MasterCard vor continua să acorde reducerea de 10% la orice bilet cumpărat online, pe site-ul www.cfrcalatori.ro, dacă este plătit cu un card MasterCard sau Maestro şi după data de 30 septembrie 2011. Această promoţie, care a început în 15 iunie 2011, va fi valabilă până la 30 noiembrie 2011. Biletele cu preţ redus pot fi achiziţionate numai online, prin serviciul Bilete CFR online/e-commerce pus la dispoziţie de CFR Călători şi Raiffeisen Bank.

Reducerea la plata cu cardurile MasterCard sau Maestro se acordă la suma finală, după ce au fost aplicate şi alte eventuale discount-uri acordate de CFR Calatori, cum este cea pentru achiziţionarea unui bilet dus-întors. Biletele se achiziţionează de pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Clientul se înregistrează pe site, alege destinaţia şi selectează modalitatea de plată online, cu cardul. Dupa finalizarea tranzacţiei, acesta va primi pe mail biletul de călătorie, în varianta electronică. Tipărirea biletului nu este obligatorie, clientul fiind identificat în tren doar pe baza cărţii sale de identitate şi al ID-ului de bilet.

Informaţii suplimentare despre utilizarea serviciului Bilete CFR Călători Online și această ofertă sunt disponibile pe site-ul www.cfrcalatori.ro.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite