Văduva campionului de offroad care s-a sinucis la marginea Galaţiului este obligată să dea 750.000 de euro unei bănci

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Doina Pavlov a pierdut procesul cu banca care o ameninţa cu executarea silită. Reprezentanţii instituţiei de credit au susţinut că familia Pavlov trebuie să le restituie 755.421 de euro, altfel le vor fi sechestrate o serie de proprietăţi.

Procesul a fost dechis în ianuarie anul trecut de Bogdan Pavlov, preşedintele şi fondatorul clubului Offroad din Iaşi şi soţia lui, Doina, după ce banca a încercat să obţină de la ei 755.421 de euro, creditul luat în 2008 plus dobânda. În plângerea adresată instanţei familia Pavlov a menţionat că deşi au luat un credit de 735.000 în 2008 şi s-au angajat să îl achite în 14 luni nu au mai putut da banii înapoi din cauza crizei financiare.

Ieşenii au motivat că că cele două terenuri-păşune de 10.056 metri pătraţi, respectiv 4.644 metri pătraţi din comuna Leţcani, cu care au garantat, ar fi trebuit să acopere valoarea împrumutului şi ei nu s-au opus la vânzarea lor de către creditor.

Proprietăţile ar fi fost evaluate iniţial de bancă la 1,46 milioane de euro în 2008, iar la începutul anului 2010 la doar 485.100 de euro. Instituţia a solicitat înfiinţarea popririi pe conturile celor doi de la o altă bancă şi s-a interesat de proprietăţile deţinute în satul Păun.

Bogdan Pavlov s-a împuşcat în septembrie 2010, în apropiere de Galaţi, din cauza dificultăţilor financiare foarte mari cu care se confrunta. Însă procesul cu banca a continuat şi după moartea ieşeanului, instituţia judecându-se cu Doina Pavlov.

Citiţi şi:

UPDATE: Descoperire şocantă lângă Galaţi: un patron din Iaşi şi-a spulberat capul cu o armă de vânătoare

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite