Galaţi: Biciclete gratuite pentru gălăţenii care doresc să se plimbe pe Faleza Dunării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Nicuşor Ciumacenco a mers pe una dintre biciclete
Nicuşor Ciumacenco a mers pe una dintre biciclete

Amatorii de mişcare au de astăzi un motiv în plus să renunţe la canapeaua de acasă. Viceprimarul Nicuşor Ciumacenco a pus la dispoziţie, cu titlu gratuit, 10 biciclete tuturor celor care doresc să se plimbe pe Faleza Inferioară.

„Sunt medic şi ştiu perfect cât de important este exerciţiul fizic pentru oameni.  Fiecare bicicletă poate fi folosită, fără nici un ban, timp de o oră, după care trebuie returnată. Bicicletele le-am cumpărat cu 5500 lei, din banii de la cabinet”, a spus viceprimarul Nicuşor Ciumacenco.

Spaţiul destinat plimbării este exclusiv pe Faleza Inferioară a Dunării, între parcările destinate bicicletelor, situate în apropierea celor două bariere care limitează traficul auto în zonă. Le pot folosi atât persoanele majore, cât şi minorii însoţiţi de cel puţin unul dintre părinţi, care trebuie să-şi dea acordul.

Cei care doresc, le vor putea folosi doar dacă declară pe proprie răspundere că sunt clinic sănătoşi şi nu suferă de nicio afecţiune care să le pericliteze starea de sănătate în timpul folosirii bicicletei închiriate.

De asemenea, utilizatorii îşi asumă întreaga responsabilitate privind integritatea proprie sau a celor din jur pe timpul cât bicicleta este în custodia lor.

Cât priveşte părăsirea spaţiului destinat plimbării sau nereturnarea bicicletei la finalul celor 60 de minute, acestea pot fi considerate infracţiuni şi tratate ca atare. 



Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite