Prima probă a BAC-ului, Evaluarea competenţelor lingvistice în limba română, nu le-a dat emoţii candidaţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pentru susţinerea primei probe a Bacalaureatului de toamnă, la Galaţi s-au înscris 482 de candidaţi, majoritatea foşti corigenţi. La BAC-ul restanţierilor participă 3500 de candidaţi ale căror cunoştinţe sunt testate în opt centre de examinare.

BAC 2011 Subiecte, rezultate, program, centre de examinare, situația de la Bacalaureat din Galaţi, totul pe adevarul.ro

Model la proba de competenţe lingvistice la limba română

Rezultate Bacalaureat 2011 Galaţi. Vezi aici ce notă ai luat!

Proba de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare în limba română, primul test din cadrul examenului de Bacalaureat, nu a pus probleme candidaţilor restanţieri. Mai mult decât atât, tinerii programaţi pentru ziua de ieri au ieşit vizibil relaxaţi din sălile de examen.


"Subiectele mi s-au părut destul de accesibile. Nu îmi fac probleme pentru probele de competenţe. Îmi este teamă însă de proba scrisă la română. Nu m-am pregătit pe cât mi-aş fi dorit din cauza corigenţei la geografie. Mă simt însă un pic mai sigur pe mine pentru că susţin examenul în liceul în care am învăţat", ne-a spus Andrei Gologan, absolvent al Grupului Şcolar Industrial de Marină din Galaţi.


La prima probă a BAC-ului, care continuă şi astăzi, sunt aşteptaţi să participle 482 de candidaţi, cei mai mulţi dintre aceştia provenind din promoţiile anterioare. Pentru cea de-a doua probă din calendarul examenului maturităţii, cea de evaluare a competenţelor lingvistice de comunicare într-o limbă de circulaţie internaţională, s-au înscris 503 de candidaţi, în timp ce pentru evaluarea competenţelor digitale şi-au anunţat prezenţa 507 absolvenţi.

Citeşte amănunte în ediţia locală de Galaţi-Brăila a cotidianului "Adevărul" de astăzi. Ziarul se găseşte la toate chioşcurile de difuzare a presei din oraş, împreună cu ediţia naţională a „Adevărul" (48+16 pagini), la preţul unic de 1,9 lei

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite