Training record la ArcelorMittal Galaţi: au trimis 1.100 de ingineri şi manageri la cursuri de perfecţionare!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Strângere de semnături pentru negocierea salariilor la poarta ArcelorMittal Galaţi
Strângere de semnături pentru negocierea salariilor la poarta ArcelorMittal Galaţi

ArcelorMittal Galaţi, cel mai mare combinat din România, cu peste 8.500 de angajaţi, a anunţat că a demarat a doua etapă a unui program de instruire profesională dedicat propriilor angajaţi denumit ACT (Acţionează Constant pentru Transformare).

"Scopul acestui proiect este să aducă o contribuţie esenţială la modernizarea combinatului, prin intermediul Programului de Transformare ARC 2012. Continuarea instruirii profesionale - o investiţie directă în oameni - reprezintă încă o dovadă a angajamentului nostru pe termen lung faţă de dezvoltarea celor care lucrează în cadrul companiei", a declarat Eric Remisz, care a fost ales recent în funcţia de director general al ArcelorMittal Galaţi.

Programul de instruire se va întinde pe o perioadă de nouă luni şi îşi propune să perfecţioneze personalul în mai multe domenii considerate cheie de către conducere respectiv: gândire strategică, lucru în echipă şi colaborare, comunicare eficientă, dezvoltarea oamenilor şi spirit de iniţiativă.

Prima parte a programului de perfecţionare a avut anul trecut şi la care au participat tot 1.100 de salariaţi ai ArcelorMittal Galaţi şi a vizat printre altele tehnici moderne de management.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite