Instanța a decis: Apaterm intră în faliment. Încă nu se ştie cine va încălzi caloriferele gălăţenilor!

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Pare greu de crezut, dar acest sediu modern este al unei societăţi în faliment
Pare greu de crezut, dar acest sediu modern este al unei societăţi în faliment

Tribunalul Galaţi a respins planul de reorganizare a SC Apaterm SA, plan propus de către administratorul special Adriana Stratulat şi a decis înlocuirea administratorului judiciar al Apaterm, SC Rominsolv srl, cu lichidatorul Corina Curutz, în vederea derulării „procedurii simplificate a falimenului".

Hotărârea judecătorului sindic este definitivă şi executorie. Acesta a impus dizolvarea „debitoarei" Apaterm şi a stabilit ca, până la data de 15 decembrie, să-i fie predate lichidatorului „actele cu operaţiunile efectuate după deschiderea procedurii".

Nicuşor Ciumacenco, viceprimarul municipiului Galaţi s-a declarat surprins de decizia justiţiei şi îngrijorat pentru gălăţenii care ar putea rămâne fără căldură în apartamente pentru multă vreme.

„Am aflat cu surprindere că judecătorul sindic a respins planul de reorganizare al Apaterm. Important este ca populaţia să nu aibă de suferit şi mai mult . Sper ca toţi cei care au susţinut preluarea distribuţiei agentului termic de către Electrocentrale să aibă soluţii şi răspunsuri la toate întrebările legate de situaţia creată Urmează să discut cu domnul primar Nicolae pe această temă şi vom face o comunicare publică", ne-a declarat viceprimarul municipiului Galaţi. "

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite