Staţia locală de televiziune Antena 1 Galaţi-Brăila începe, de astăzi, să emită

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Antena 1 Galaţi-Brăila
Antena 1 Galaţi-Brăila

Prima emisiune de ştiri a zilei se transmite (cinci zile pe săptămână, luni-vineri) de la ora 7.45. Al doilea Observator este între orele 16.00 şi 17.00, iar ştirile de noapte sunt de la 23.30. Echipa redacţională reuneşte jurnalişti cu experienţă, dar şi numeroşi tineri entuziaşti.

Potrivit celor de la Antena 1 Galați-Brăila, proiectul lor este ambițios, chiar dacă demarează într-o perioadă economică deloc favorabilă. "Există însă toate premisele ca noua stație de televiziune de la Dunărea de Jos să fie un succes. Primul element de valoare al stației TV este echipa tânără și ambițioasă. Jurnaliștii sunt nume cunoscute și apreciate în presa din Galați și Brăila, iar personalul a fost instruit în studiourile Antena 1 și Antena 3", susţin ei.

Sediul Antena 1 Galați-Braila este deosebit de modern, iar aparatura este cea mai nouă de pe piață. şi poate emite semnal HD.

Primul Observator al zilei la Antena 1 Galați-Brăila intră în emisie la ora 7.45, de luni până vineri.

Cele mai importante evenimente pot fi urmărite, însă, între orele 16.00 și 17.00.

Subiectul fierbinte al zilei este intors pe toate fețele de Emanuela Turcu și invitații săi, în cadrul emisiunii "În Actualitate". Seara, Observatorul care recapitulează intreaga zi poate fi urmărit de la 23.30.

Sâmbata, telespectatorii Antena 1 Galați-Brăila sunt invițatii lui Cristian Deceanu la emisiunea "Vă interesează", între ora 12,00 și 13,00. O emisiune în care se discută, relaxat, pe teme diverse.

Iar duminica este o zi numai bună pentru divertisment: tot între 12,00 și 13,00 Teodora Ștefan va spune care sunt cele mai bune locuri de distracție din Galați si Brăila, ce cărți au mai apărut, care sunt ultimele tendințe în modă. Totul intr-un format dinamic, sub numele "Caleidoscop".

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite