Trimis în judecată pentru tentativă de viol şi omor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: arhivă
Foto: arhivă

Beat şi furios, violatorul şi-a bătut şi sugrumat victima pentru că acesta i-a opus rezistenţă şi el n-a reuşit sa o siluiască. Acum urmează ca judecătorii să stabilească ce pedeapsă i se cuvine pentru fapta sa.

Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie informează că a fost finalizată ancheta prin care s-a dovedit vinovăţia unui violator- criminal, iar acum urmează ca judecătorii să-i stabilească pedeapsa.

„Procurori ai Parchetului de pe lângă Tribunalul Galaţi au dispus, la data de 3.09.2012, prin rechizitoriu, trimiterea în judecată, în stare de arest preventiv, a inculpatului Ion Ţarălungă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă de viol şi omor calificat", precizează Biroul de presă al instituţiei.

Conform concluziilor anchetei şi al probatoriului administrat, în noaptea de 18/19 iunie, după ce a băut mai multe pahare cu băuturi alcoolice, inculpatul a încercat, prin constrângere, să întreţină relaţii sexuale cu victima C.M.

„Întrucât victima s-a opus, inculpatul i-a aplicat multiple lovituri în diferite zone ale corpului, după care i-a comprimat căile respiratorii, decesul acesteia producându-se datorită asfixiei mecanice acute prin sugrumare", se mai afirmă în informarea Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Dosarul a fost înaintat, spre judecare, Tribunalului Galaţi.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite