Află cum să profiţi la maxim de vacanţă (P)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Plaja Vega din staţiunea Mamaia
Plaja Vega din staţiunea Mamaia

În canicula de afară gândul zboară repede către briza mării, paşii pe nisipul ud, relaxarea într-un hamac la umbră ...un adevărat cocktail de imagini de vacanţă.

Concediul!!! Vacanţa!!! Cum poţi să profiţi la maxim?

În primul rând caută siguranţa!

Asigură-te că beneficiezi de consultanţă în alegerea celor mai potrivite destinaţii şi oferte avantajoase, precum şi mărturii concrete asupra locurilor pe care doreşti să le vizitezi. Apelează la o agenţie de turism locală, serioasă, recunoscută, cu tradiţie şi consultanţi cu experienţă. Agenţia de turism Galtour are peste 22 de ani de existenţă pe piaţa turismului românesc fiind prima agenţie de turism din Galaţi şi a doua agenţie de turism din România.

Cele mai avantajoase oferte „Înscrieri timpurii"

Dacă ştii cu exactitate data concediului şi eşti dispus să plăteşti cu câteva luni în avans - poţi alege dintr-o multitudine de oferte de vacanţă cu super reduceri. Daca ai ratat Înscrierile timpurii...

Profită de Ofertele „Last Minute"

Dacă ai libertatea de a face bagajele şi de a pleca în concediu de pe o zi pe alta - ofertele de tip „ Last Minute" sunt pentru tine. Poţi beneficia astfel de super reduceri de până la 50%. Aceste oferte sunt extrem de perisabile dar cu puţin noroc te poţi număra printre fericiţii turişti. Întreabă agenţii de turism Galtour - ce oferte de acest gen sunt valabile cu câteva zile înainte de a pleca în concediu. Sau abonează-te la newsletter-ul GaltourTravel şi vei fi informat periodic asupra acestor oferte speciale.

Intreabă de ofertele tip -„ Hotel fără nume"

Agenţiile de turism oferă posibilitatea de a opta pentru pachete turistice la preţ redus - fără a avea nominalizat hotelul ci doar categoria de confort (numarul de stele), transportul şi tipul de masă oferit. Dacă faci parte din categoria turiştilor care nu pun pe primul loc locaţia hotelieră ci destinaţia şi iţi place să-ţi petreci timpul mai mult - vizitând - acest tip de ofertă ţi se potriveşte!

Ocoleşte „vîrful de sezon"

Cu siguranţă ai observat că preţul la vacanţă diferă în funcţie de perioada aleasă - întreabă din timp consultantul de turism Galtour - şi stabileşte-ţi concediul în afara limitelor vârfului de sezon. Atenţie! Fiecare destinaţie are specificul său de sezonalitate!

Optează pentru flexibilitatea perioadei de concediu

Fie că este vorba de bilet de avion, croazieră, circuit sau sejur turistic - flexibilitatea înseamnă economii serioase la bugetul de vacanţă. Dacă soliciţi rezervarea de servicii de călătorie în date fixe - agenţii iţi vor oferi tarife fixe dar dacă optezi pentru flexibilitate de câteva zile cel puţin, ai posibilitatea de a alege un preţ bun.

Facilităţile pentru copii

Vestea bună pentru familiile numeroase este că sunt pachete de vacanţă la care copii beneficiază de reduceri substanţiale şi chiar gratuităţi. Întreabă consultanţii Galtour despre cele mai avantajoase pachete pentru familii.

Beneficiază de Zile gratuite de vacanţă

Programul „Zile gratuite de vacanţă" valabil din 15.06 - 15.07 şi 15.08 - 31.08 poate fi achiziţionat doar de la agenţiile membre ANAT - precum Agenţia Galtour. Vino din timp şi poţi beneficia de aceste oferte la majoritatea hotelurilor de pe litoralul romanesc.

Atenţie la disponibilitate

„Ofertele speciale sunt valabile în limita locurilor disponibile." Probabil ai auzit frecvent această atenţionare. Dacă ţi-a plăcut o oferta specială şi vrei să călătoreşti cu prietenii e posibil să nu existe disponibilitate pentru toţi - întrebaţi agentul de turism despre condiţiile de valabilitate.

Facilităţi pentru grupuri de prieteni

Eşti o persoană sociabilă şi ai mulţi prieteni? Acum poţi avea şi avantaje pentru călătoria împreună cu prietenii. Pentru mai mult de 10 persoane primeşti tot felul de beneficii de călătorie. Întreabă agentul de turism Galtour.

Acestea sunt doar câteva sugestii care te sprijină în a profita la maxim de vacanţa ta împreună cu familia şi prietenii.

Consilierii de vacanţa de la Galtour sunt la dispoziţia ta cu informaţii la sediul Agenţiei de Turism GALTOUR din Galaţi str. Domnească nr. 15 de luni până vineri între orele 09.00 - 19.00 şi sâmbătă de la 09.00 - 13.00 sau pe e-mail la rezervari@galtour.ro, tel: 0236 460 704

Cu prietenie,
Camelia Busuioc

Manager Agentia de turism GALTOUR
Vacante in siguranta din 1990

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite