Anvelopele unui autoturism controlat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea erau umflate cu peste 11.000 de ţigări

0
Publicat:
Ultima actualizare:
De obicei în anvelope există doar aer, dar poliţiştii de frontieră ştiu că mai există şi excepţii
De obicei în anvelope există doar aer, dar poliţiştii de frontieră ştiu că mai există şi excepţii

Oamenii legii au remarcat starea de încordare a şoferului maşinii motiv pentru care au controlat amănunţit automobilul şi la final au avut de ce să se felicite. Cele 560 de pachete de ţigări au fost confiscate, iar traficantul s-a ales, în loc de câştig, cu o amendă de 5.000 de lei.

Poliţiştii de frontieră gălăţeni din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Oancea împreună cu lucratorii vamali au descoperit ascunse şi nedeclarate în autoturismul unui bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, peste 11.000 de tigarete.

„În ziua de 17 martie a.c., în jurul orelor 00.30, s-a prezentat în Punctul de Trecere a Frontierei Oancea, pentru efectuarea formalităţilor necesare trecerii frontierei, pe sensul de intrare în ţară, Petru P., în vârstă de 50 ani, conducând un autoturism marca Volkswagen. Poliţiştii de frontieră au solicitat inspectorilor vamali efectuarea unui control amănunţit. În urma controlului efectuat, echipa comună formată din poliţişti de frontieră şi lucrători vamali a descoperit ascunse şi nedeclarate în rotile autoturimului 11.200 tigarete marca „Plugarul", cu timbru de acciză emis de Republica Moldova", ne-a informat subcomisar Ion Irimia, purtător de cuvânt al Inspectoratului Judeţean al Poliţiei de Frontieră Galaţi.

Conform aceleiaşi surse, vameşii au confiscat ţigările şi l-au amendat pe cetăţeanul româno-moldovean cu suma de 5.000 lei.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite