O soţie nervoasă a rămas fără sânge pentru că s-a apucat să spargă geamurile casei

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Femeia rănită a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă
Femeia rănită a ajuns în stare gravă la Spitalul de Urgenţă

Femeia şi-a trimis soţul să cumpere băutură şi pentru că acesta nu s-a conformat, cuprinsă de isterie, a început să spargă tot ce i-a ieşit în cale inclusiv ferestrele casei. Se pare că marginea tăioasă a unei bucăţi de geam i-a căzut pe picior şi i-a secţionat o arteră. Acum soaţa nervoasă este la Reanimare, în stare gravă.

Un scandal cu consecinţe dramatice a avut loc miercuri seara între doi soţi din satul gălăţean Malul Alb.

După ce au băut împreună mai multe pahare cu vin, la un moment dat, s-au luat la ceartă pentru că soţul a refuzat să meargă să mai cumpere băutură. Cuprinsă de isterie femeia a început să spargă tot ce i-a ieşit în cale. N-au scăpat nici ferestrele casei, dar o bucată mare de geam spart s-a desprins şi i-a căzut pe picior. Marginea tăioasă a geamului a secţionat o arteră provocând o hemoragie masivă care practic a adus-o pe femeie în pragul morţii.

„Echipajul staţiei de ambulanţă de la Tecuci a preluat femeia, de 56 de ani, în stare gravă, cu o hemoragie masivă. Prezenta o plagă tăiată profundă la un picior şi, ca urmare a secţionării unei artere mari, pierduse aproape tot sângele. Din acest motiv, la scurt timp după ce a ajuns la Spitalul Municipal, pacienta a intrat în stop cardio-respirator. A fost intubată, s-au făcut manevrele de resuscitare şi apoi a fost pregătită pentru transferare la Spitalul de Urgenţă din Galaţi. Pe drum, a fost preluată de echipajul SMURD", ne-a informat dr Mihai Polinschi, directorul Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

În cursul zilei de joi, starea femeii era în continuare deosebit de gravă.

„Pacienta a fost internată în secţia Chirurgie II şi se află la Terapie Intensivă în şoc hemoragic. Medicii fac tot posibilul să-i salveze viaţa", ne-a declarat Mădălina Ispas, purtătorul de cuvânt al Spitalului Clinic de Urgenţă.

Poliţiştii au demarat cercetările în acest caz şi i-au audiat pe soţ şi pe mama femeii rănite. Acum aşteaptă constatările medicilor legişti în funcţie de care se vor lua măsurile prevăzute de lege", ne-a declarat Bogdan Cojocaru, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Galaţi

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite