Parchetul de pe lângă Judecătoria Galaţi a întocmit dosare penale pentru trei dintre agresorii de la Unitatea de Primiri Urgenţe

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Imagini surprinse de camerele de supraveghere
Imagini surprinse de camerele de supraveghere

Aceştia au fost reţinuţi pentru 24 de ore şi urmează a fi prezentaţi instanţei de judecată. Cei doi sunt acuzaţi de „lovire şi alte violenţe, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice".

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Galaţi anchetează incidentul produs la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă „Sf. Apostol Andrei", incident în cursul căruia un medic a fost bătut, altul înjurat şi ameninţat, la fel ca şi personalul care-şi desfăşura activitatea în cabinetul Urgenţe Chirurgie.

„Din primele cercetări, a rezultat faptul că, la data de 31.03.2012, a avut loc un conflict spontan între mai multe persoane, context în care două dintre acestea au lovit, în mod repetat, cu pumnul şi au adresat cuvinte jignitoare părţii vătămate P.A.G. (medic în cadrul spitalului), enervaţi de faptul că acesta îi atenţionase cu privire la faptul că în interiorul unităţii medicale nu se fumează", informează Biroul de relaţii cu presa din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie

Procurorii mai informează că doi dintre agresori au fost reţinuţi.

„În cursul zilei de astăzi, a fost începută urmărirea penală faţă de doi învinuiţi (reţinuţi pentru 24 de ore) sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de lovire şi alte violenţe şi ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice, iar faţă de un al treilea, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice", mai precizează procurorii.

Cercetările continuă, urmând a fi dispuse măsurile legale care se impun în funcţie de concluziile acestora.

Galaţi



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite